Chote Foundation

CS foundation is opgericht op 7 november 2011 nadat de oprichtster, Sunita Chote-Oedit, enkele mensen in de vriendenkring heeft begeleid om in hun eigen kracht te komen. Zij neemt haar eigen levenservaringen mee in al haar trainingen en biedt het aan, aan iedereen die daar gebruik van wens te maken. Verder worden inzamelacties georganiseerd en uitgevoerd om zo projecten in Suriname en India te steunen, zoals waterpomp aanleggen, schoolspullen, kleding en voedselpakketten inzamelen, maar ook met financiële bijdrage.

Een aantal belangrijke speerpunten van CSfoundation zijn om:

– Mensen te ondersteunen bij zelfredzaamheid door ze aan te leren zelfregie te nemen.

– Kinderen te ondersteunen bij educatie en sociale ontwikkeling.

– Inzamelacties te initiëren en uitvoeren met hulp van vrijwilligers. 

Wij zijn een maatschappelijke organisatie die taboe doorbrekende onderwerpen op een laagdrempelige manier bespreekbaar maakt en willen verborgen leed binnen gezinnen zichtbaar en bespreekbaar maken. Wij zijn overtuigd dat ieder mens bereid is om te werken aan zichzelf, wanneer hij/zij bewust is van zijn eigen kracht.

Daarom geloven wij ook in de eigen kracht van elk mens en kunnen onze missie en visie in samenwerking met u, donateurs, de mensen die het nodig hebben en andere partijen realiseren.

Onze missie
Stichting CS Foundation zet langdurige projecten op voor een betere kwaliteit van leven in India, Suriname, Nederland en andere landen.

 

U kunt uw donatie doen op NL66INGB0651579066, S.Oedit onder vermelding van CSFoundation.
kvk: 53915437