Training 2015

Samen met nog twee andere vrouwen heb ik deelgenomen aan deze training
Deze training heb ik zeer inspirerend ervaren
Thema’s die naar voren zijn gekomen zijn onder andere
– Affirmaties
– Loslaten
– Het maken van een visionbord
– Jezelf vergeven maar ook een ander
– Het gebruik van power woorden

Het zijn thema’s de ik wel kende, maar door deze workshop ben ik er weer bewust mee aan de slag gegaan. het gebruik van affirmaties heb ik onder andere weer opgepakt en pas ik dagelijks toe.
Loslaten: Dit blijft voor mij steeds weer oefenen elkaar weer. Een zin uit een stukje theorie bij dit thema die mij is bijgebleven is ‘’Het zijn jouw verwachtingen die jij naar een ander toe heb’’ Bij loslaten gaat het dus om het kijken/ observeren/ bijstellen van mijn eigen verwachtingen. Deze zin helpt mij elke keer weer bij het kunnen loslaten van dingen.

Deze workshop is heel interactief, waarbij theorie wordt afgewisseld met activiteit in de vorm van het delen van onder andere elkaars ervaringen. Er is voldoende tijd om de meegekregen informatie in de praktijk toe te passen en elkaars valkuilen en ervaringen met elkaar te delen. Elkaar te motiveren om ieder onze persoonlijke uitdagingen aan te gaan.

Het maken en presenteren van jouw Vision Bord,
Daarbij maakte ik kennis met mijn eigen creativiteit en enthousiasme over mijn doelen en dromen. En ook die van de anderen. Het was heel leuk, inspirerend en motiverend om het verhaal achter ieder vision bord te horen.

Mijn vision bord bewaar ik als reminder om voor mijn doelen en dromen te blijven gaan, bijvoorbeeld het maken en publiceren van een eigen gedichtenbundel, ik ben er samen met een andere vriendin mee bezig. Het loopt niet altijd zoals ik het wens, maar ik blijf volhouden Heb daarbij regelmatig mijn visionbord als reminder en motivatie in gedachten, terugdenkend aan het bijbehorend enthousiasme gevoel.

Onze groep bestond uit drie deelnemende vrouwen We zijn heel verschillend wat betreft karakters en levens ervaring. Gedurende deze training hebben we een vertrouwensband met elkaar opgebouwd. Het is bijzonder om te zien hoe een ieder van ons is gegroeid / zich heeft ontwikkelend door en tijdens deze training.
De training is in december/ januari 2015 afgerond, maar we komen nu maandelijks bij elkaar, We kijken er elke keer weer naar uit om elkaar te ontmoeten. Een gezellig samenzijn, van ons vieren, elke keer bij één van ons thuis, waardoor we op de hoogte blijven van elkaars uitdagingen en mijlpalen en elkaar kunnen blijven motiveren en inspireren.

Last but not least Sunita is een inspirerende vrouw, die kennis op een leuke interactieve manier overdraagt. Het was heel fijn om deze workshop bij haar te volgen!

Dit was mijn ervaring in een notedop, kortom Ik kan iedere vrouw deze training aanraden. Pak je kans en meldt je aan!!!

Liefs Gieta