Creatrix®

Wat is Creatrix®?

Creatrix® is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven!’

Creatrix® is een gepatenteerde methodiek, die in 2012 in Australië is ontstaan en sinds enkele jaren Nederland. Het programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen, en werkt beter dan alle andere methodieken die je misschien kent uit de psychologie, coaching of andere therapievormen

Het programma houdt rekening met onze vrouwelijke cyclus, onze vrouwelijke intuïtie, onze hersenstructuur, creativiteit, moederlijke instincten… kortom: al onze lichamelijke, geestelijke en emotionele eigenschappen. Binnen de methodiek wordt alles aangepakt wat je bewust of onbewust weerhoudt van een succesvol en gelukkig leven.

Creatrix® werkt op basis van een script, dat tijdens iedere sessie doorlopen wordt en dringen door tot de kern van je issues door je onderbewustzijn in te schakelen. We maken hierbij gebruik van een visualisatie vorm, die inspeelt op het bewuste/onderbewuste. Zo worden je hoofd, hart en onderbuik met elkaar in overeenstemming gebracht en zorgt voor diep innerlijk weten in jezelf dat antwoorden geeft op je vragen en issues.

Waarom Creatrix®?

  • Reken af met trauma’s, blokkades, negatieve emoties, taboes, generatieproblematiek en belemmerende overtuigingen!
  • Voel je weer opgeruimd, vrij en vol levenslust.
  • Creatrix® werkt snel en efficiënt.
  • Creatrix® is duurzaam! Het werkt nu en biedt een blijvend resultaat.
  • Creatrix® is er voor alle vrouwen.
  • Als je er 100% voor wilt gaan, werkt het gegarandeerd.

Voor wie is Creatrix®?

Creatrix® is er alle vrouwen. Vrouwen die niet lekker in hun vel zitten, worstelen in multicultureel drama, taboes, en vooral generatieproblemen meedragen. Creatrix® is voor alle vrouwen die transformeren willen en 100% klaar zijn voor veranderingen!

peerSCOaching werkt vanuit Houten, Utrecht,  voor face-to-face sessies, maar ook via MS teams of Zoom.