Mijn naam is Sunita. Ik ben geboren in 1969 in Suriname en ik heb een Hindoestaanse geloofsovertuiging. Ik ben zelf de oudste van 5 kinderen. Tijdens mijn jeugd heb ik veel narigheden gezien en ervaren. Vanaf mijn 27e ben ik begonnen met mijn eigen herstel-/verwerkingsproces. De ballast die ik al die tijd met mij meedroeg moest eerst een plek krijgen in mijn leven, voordat ik kon genieten van mezelf, mijn relatie, mijn kinderen en van mijn passie. Dit is de sleutel geweest voor mijn creativiteit, kwaliteit en de passie in mijn werk als lifecoach, trainer en projectmanager.

Door mijn wilskracht en een diep gevoel van nieuwsgierigheid, heb ik ervoor gezorgd dat ik naar me zelf durfde te kijken. Ik had de behoefte om weer volledig te herstellen en alleen ikzelf kon daarvoor zorgen. Dit was voor mij het begin om mijn depressie en burn-out om te buigen naar mijn kracht en geluk.

In de loop der jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd, namelijk: communicatie, management en een opleiding tot lifecoach. Echter, mijn grootste leerschool is het leven zelf. Daarbij ben ik verrijkt door het opgroeien in twee culturen en de nodige levenservaringen. Deze factoren hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Mijn inzichten en ervaringen gebruik ik nu om een inspiratiebron voor anderen te zijn.

Sinds 3 april 2017 ben ik sociaal ondernemer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie, gedrag en leiderschap. Met mijn ervaringsdeskundigheid kan ik oplossingen en/of een andere aanpak bieden op het gebied van mens, organisatie & arbeid.

Waarom zou je voor mij kiezen?
Als persoon met een niet-westerse achtergrond kan ik als geen ander begrijpen wat de invloeden en effecten zijn van een andere opvoeding, religie en culturele verschillen.

Zelfinzicht en bewustwording zie ik als de sleutel tot groei en de transformatie van klachten naar kracht en geluk. Ik zorg ervoor dat de mens achter de klachten zichtbaar wordt en dat deze weer gelukkig is met zichzelf. Dit brengt de nodige positieve effecten met zich mee. Denk hierbij aan: productiever in het werkveld, lager verzuim, een beter sociaal leven en het ervaren van levensgeluk.

Ik herken snel patronen waarin men vast zit en ik pak door waar anderen vaak stoppen!

Missie
Mensen laten ervaren wat levensgeluk is en blijvend te houden. De waarden geluk, gezien en gehoord worden is voor elk mens belangrijk en vormt de basis voor het groter geheel, zoals werk, financien, relatie, gezondheid, woning, en alles waar iemand energie van krijgt.

Visie
Elk mens heeft een passie van waaruit hij of zij de waarde geluk kan ervaren.